Ismail Ciftci

Afgelopen 10 jaar zijn de digitale ontwikkelingen enorm gegroeid. Het gaat zelfs zo snel dat we het niet meer bij kunnen houden. Veel bedrijven zijn ook zich verder gaan ontwikkelen op gebied van digitale handelingen en service.

Ismail Ciftci
Editie:9
Bedrijf:Eemsdelta Digitaal
Hogeschool:Hanzehogeschool Groningen
Functie:Eigenaar Eemsdelta Digitaal

Voorbeeld uit praktijk

Om een voorbeeld te noemen uit het praktijk: We regelen tegenwoordig bijna al onze zaken via DigiD of voor een overboeking openen we gauw ons appje op de smartphone.

Dit zijn tegenwoordig dagelijkse (basis) handelingen geworden. Zo ben ik gaan nadenken over mijn concept en vroeg ik mezelf af of de ouderen (50+) wel mee kunnen met de snelle groei van digitale economie. Hoe denken ze eigenlijk over de ontwikkelingen? Krijgen ze wel hulp? Hoe vinden ze eigenlijk informatie over het gebruik van verschillende software(s)?

Over mij

Mijn naam is Ismail Ciftci. Als je mijn achternaam vertaald is het ‘ de Boer’. Ik woon in Delfzijl en ben inmiddels al 28 jaar. Momenteel studeer ik commerciële economie aan de Hanzehogeschool Groningen en ben ik bezig met mijn laatste jaar.

Vanaf mijn zestiende ben ik aan het werk en heb ik veel ervaring en netwerk opgebouwd. Ik hou van aanpak en uitdagingen. Zo heb ik door de jaren heen in verschillende branches gewerkt. Begonnen bij een groenteboer en oplopend, in de horeca, callcenters, telefoon en computer reparaties, marketing-functies tot verschillende ICT-functies. Dit even kort over wie ik ben en wat ik heb gedaan.

Noorderlingen minor

Binnen de Noorderlingen minor wil ik mijzelf verder ontwikkelen in het ondernemerschap. Ik ben ook erg dankbaar dat ik deze kans heb mogen krijgen. Komend halfjaar ga ik mij focussen op het digitale probleem van de senioren.

Ik wil de ouderen graag helpen en ondersteunen door cursussen aan te bieden en hoop ik dat ik uiteindelijk ook een aanspreekpunt kan zijn waar ze terecht kunnen voor al hun digitale problemen of vragen.

Ik kijk erg uit naar het aankomend jaar en hoop dat ik heel veel kan leren!