Alita Smit

Mijn naam is Alita Smit en ik ben 25 jaar. Anderhalf jaar geleden ben ik cumlaude met honours afgestudeerd aan de Academie voor Popcultuur in Leeuwarden. Tijdens mijn studie heb ik mij gefocust op het maken van documentaires/films en het organiseren van evenementen.

Alita Smit"Become a Warrior"
Editie:11
Bedrijf:Warrior Events
Hogeschool:Academie voor Popcultuur in Leeuwarden
Functie:Evenementen organisator

Tijdens mijn studie kwam ik erachter dat de impact van documentaires voor mij niet groot genoeg was en het bereikte niet de doelgroep die ik wilde bereiken. Ik heb er toen voor gekozen om mijn twee passies met elkaar te combineren.

Anderhalf jaar geleden ontstond op deze manier Warrior Events. Een entertainment bureau die evenementen organiseert met impact.

Bij Warrior Events heb je het gevoel dat je in een film bent beland, een nieuwe wereld waarvan jij de hoofdpersoon bent. Bij elk evenement staan adrenaline en spanning centraal. We organiseren vaste evenementen, van een Horrorhouse tot aan een New Orleanse ‘speakeasy’. De beleving staat centraal.

Ik doe mee aan de Noorderlingen, omdat ik het bedrijf tot een hoger niveau wil tillen. Ik wil een goede basis neerzetten voor het bedrijf en hier vanuit verder werken. Mijn droom is om uiteindelijk een eigen evenementen park op te richten en alle evenementen hier te organiseren.