Anouschka Kartoredjo

Ik ben een 3e-jaars studente commerciële economie van Stenden Hogeschool en ik heb een enorme interesse voor beauty! Dit uit zich dagelijks in het volgen van beauty blogs zoals Misslipgloss, FleurdeForce en Beautylab.

Anouschka Kartoredjo
Editie:2
Bedrijf:Allurelle.nl
Hogeschool:NHL Stenden Hogeschool Leeuwarden
Functie:Bedenker Allurelle.nl

Door het volgen van deze blogs kwam ik er al gauw achter dat veel merken en producten niet verkrijgbaar zijn in Nederland, terwijl er veel vraag naar is vanuit beauty liefhebbers. Vergelijk onze make-up markt maar eens met de Engelse en Amerikaanse markt, en je zult zien dat het aanbod in het buitenland vele malen groter is. Hierdoor ben ik op het idee gekomen om een Nederlandse webshop op te zetten waarin deze exclusievere merken wel aangeboden worden!

De combinatie van studeren en een eigen bedrijf opzetten leek mij een lastige situatie. Tot dat ik van de minor ‘de Noorderlingen’ te horen heb gekregen. Je eigen bedrijf kunnen opzetten en hier vanuit een minor ondersteuning voor krijgen is ideaal! Het is voor mij dé ideale uitdaging om vanuit mijn interesse te kunnen werken en mijn idee tijdens deze minor te kunnen concretiseren en daadwerkelijk om te kunnen zetten in een bedrijf!

Aan het eind van deze minor hoop ik het aanbod van de Nederlandse make-up branche uitgebreid te hebben met exclusieve en hippe merken, waardoor ik niet alleen mijzelf, maar ook andere beauty liefhebbers blij kan maken met fijne en leuke producten!