Arjan Niemeijer

Als therapeut en ondernemer ben ik zeer gedreven. Ik ben een coach voor de mensen waarmee ik werk, ik probeer elk individu uit te laten blinken in dat waar zij goed in zijn.

Arjan Niemeijer
Editie:7
Bedrijf:Care 4 Measure
Hogeschool:Hanzehogeschool Groningen
Functie:Eigenaar Care 4 Measure

Mijn naam is Arjan Niemeijer, 23 jaar en ben woonachtig in Groningen. Ik zit in het vierde jaar van de opleiding fysiotherapie van de Hanzehogeschool Groningen.

E-Grip Measurer

In 2015 heb ik samen met een aantal medestudenten van de specialisatie ouderen de E-Grip Measurer ontwikkeld, dit is een nieuwe digitale knijpkrachtmeter die ontwikkeld is voor de behoefte van het huidige zorgklimaat. Dit meetinstrument ligt fijner in de hand, is minder gevoelig voor slijtage en biedt naast de maximale knijpkracht de mogelijkheid om het knijpuithoudingsvermogen te testen. Dankzij de mogelijkheid om testgegevens digitaal af te lezen en op te slaan, is dit een zeer gemakkelijk en gebruiksvriendelijk testmiddel.

De markt op

Nu het wetenschappelijk onderzoek voor de E-Grip Measurer in de pijpleiding zit en binnenkort kan worden gepubliceerd, willen wij ons product sterk op de markt zetten. Doormiddel van de minor Noordelingen ondernemerschap wil ik mijn ondernemerskwaliteiten dusdanig ontwikkelen, zodat ik een onderneming kan leiden en laten groeien. Tevens hoop ik uitgedaagd te worden in het doorontwikkelen van mijn idee├źn en product.