Ba The Nguyen

Ik ben Ba The Nguyen, 24 jaar en studeer bedrijfskunde MER aan de NHL. Sinds dit jaar ook Co-Founder van Tree Technology en verantwoordelijk voor Marketing & Public Relations.

Ba The Nguyen
Editie:5
Bedrijf:Tree Tech BV
Hogeschool:NHL Stenden Hogeschool Leeuwarden
Functie:Eigenaar Tree Tech BV

Wat doet Tree Technology?

Tree Technology is een onderneming die actief is in de technologische sector. Onze missie is het maken van innovatieve producten voor de consument, waarbij de perspectief van de consument centraal staat. Op dit moment is Tree Technology vooral gefocust op haar eerste project: de Po!nt™ Controller. De Po!nt™ Controller is een hybride van muis/toetsenbord en de “gewone” controller. Met deze controller willen wij een betere, zo niet de beste, game-ervaring voor de consument creëren.

Waarom de Noorderlingen? 

De vrijheid van ondernemen om je eigen visie en missie te bepalen is een vrijheid waar ik erg op zoek naar was. Met Tree Technology komt de mogelijkheid om een eigen koers uit te zetten, waar ik heel veel passie en enthousiasme in heb gevonden. Uiteindelijk wil ik een succesvol bestaan opbouwen met Tree Technology. Maar “Profit” is niet mijn doel, slechts een middel. “People”en “Planet” zijn voor mij net zo belangrijk, zo niet belangrijker. Wat dit precies inhoudt? Daar kom ik later nog op terug