Boike Noor

Drones en andere ‘Unmanned Aerial Vehicles’ (UAV’s) gaan ons leven in de nabije toekomst behoorlijk beïnvloeden. De kunst is uiteraard om dit op een zo verantwoorde en veilig mogelijke manier te kunnen doen door middel van correct materieelgebruik en innovatieve oplossingen.

Boike Noor
Editie:9
Bedrijf:FixMijnDrone.nl
Hogeschool:Hanzehogeschool Groningen
Functie:Eigenaar FixMijnDrone.nl

Even voorstellen

Ik zal me eens voorstellen. Mijn naam is Boike Noor, student mechatronica aan de Hanzehogeschool te Groningen. Sinds jongs af aan heb ik al een interesse voor elektronica en alles wat op afstand te besturen is.

Helemaal mooi wordt het natuurlijk als met deze opgebouwde kennis en ervaring, maar boven alles; deze hobby, een boterham te verdienen is.

Drones

De afgelopen jaren zijn drones flink in opkomst. Voor consumenten in de vorm van fantastische gadgets en voor bedrijven een manier om op een innovatieve manier hun proces te verbeteren, of zelfs compleet nieuwe business-cases te lanceren.

In beide markten zou ik mijn kennis graag willen delen. Voor de consument met een reparatiedienst om hun – vaak prijzige – gadget de lucht in te houden. En voor de zakelijke markt met maatwerk; in samenwerking met klanten ideeën omzetten tot een ‘state of the art’ prototype of eindproduct.

Ultieme doel

Mijn ultieme doel is om – zodra de wetgeving omtrent drones dit toelaat – een grote voorlopende partij te zijn in autonome UAV’s.