Bram Reints

Het idee wat ik wil gaan uitwerken is het volgende: ‘’Een website opstarten die verzekeringen vergelijkt en relatieve informatie verschaft, dit gericht op mobiel gebruik.’’

Bram Reints
Editie:2
Bedrijf:Asurant.nl
Hogeschool:NHL Stenden Hogeschool Emmen
Functie:Bedenker Asurant.nl

Mijn naam is Bram Reints, 23 jaar en ene 3e jaar student. Op dit moment volg ik de opleiding Commerciële Economie aan Stenden Hogeschool te Emmen.  Vanuit de opleiding moest ik een minor gaan volgen. Doordat de minoren op Stenden Hogeschool mij niet direct aanspraken, heb ik gekozen voor een minor op een externe locatie.

Aanvankelijk had ik gekozen voor de minor Ondernemerschap Businessclass aan de Hanze. Na een week kwam ik er al achter dat dit niets voor mij was. Ik wilde namelijk mijn idee uitwerken in de praktijk. Maar tijdens deze minor werd het idee alleen maar onderzocht, haalbaarheidsonderzoeken stonden centraal, niet het idee.

Nadat ik een beetje rond had gevraagd kreeg ik te horen dat er een minor was die mij wel kon bieden wat ik zocht in een minor.  Meteen contact op genomen met de persoon die dit allemaal kon regelen en een afspraak gemaakt. Uiteindelijk ben ik met 4 anderen begonnen aan deze minor. 2 weken nadat het officieel begonnen was.

Iedereen die ondernemerschap wil ervaren, zijn/haar idee uit wil werken in de praktijk en vooral zelfstandig werken kan ik aanraden om volgend semester hieraan te beginnen.

Asurant

Doordat Smartphones en Tablets nu al volledig geïntegreerd zijn in onze samenleving, is het ook logisch dat er meer websites volledig worden geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. De naam van deze website is Asurant.nl. En is nu nog in aanbouw.

Nog voordat deze minor afgelopen is, hoop ik al flinke stappen gezet te hebben richting het (succesvol) ondernemerschap.