Cathrinus van Wieren – Bureau Cathrinus

Cathrinus van Wieren – Bureau Cathrinus"Mijn doel is mensen weer de controle te laten herpakken op het gebied van smartphone gebruik."
Editie:13
Bedrijf:Bureau Cathrinus
Hogeschool:NHL Stenden Hogeschool

Mijn naam is Cathrinus van Wieren, derde jaar Bedrijfskunde MER-student aan NHL-Stenden in Leeuwarden. Mijn internetonderneming www.cathrinus.nl is sinds begin 2020 online en op de website staan gratis inzichten over verschillende onderwerpen.  

Het doel van Bureau Cathrinus is om jongvolwassen verder te helpen in het leven. Het doel is om jongvolwassen gelukkiger, productiever en rustiger te laten worden door het aanbieden van online cursussen. Een voorbeeld hiervan is een 7 daagse social media cursus waarbij het smartphone gebruik wordt geminderd.  

Mijn doel is mensen weer de controle te laten herpakken op het gebied van smartphone gebruik. Tevens bewust laten worden hoeverre social media impact heeft op onszelf, zowel bewust als onbewust. De meeste mensen zijn tegenwoordig enorm verbonden, afgeleid en met alles tegelijk bezig. 

Ik heb voor de Noorderlingen gekozen, omdat ik met de minor eindelijk kan doen wat ik echt leuk vind tijdens mijn studie. Het verbeteren van mijn marketing en sales vaardigheden behoren tot mijn kerndoelstellingen bij de Noorderlingen. De uitdaging ligt voornamelijk in een waardevolle startup worden in relatief korte tijd en mensen echt te helpen.