Celine Moes

Toen 1 januari 2014 de leeftijdsgrens voor alcoholgebruik naar achttien is gegaan, is er duidelijk een markt voor jongerenfeesten. Jongeren onder de achttien kunnen niet meer uitgaan in clubs.

Celine Moes
Editie:10
Bedrijf:BASH Evenementen
Hogeschool:Hanzehogeschool Groningen
Functie:Eigenaar

In Groningen werden er wel jongerenscholenfeesten georganiseerd door middelbare scholen. Zo ook door mijn eigen middelbare school, maar op deze feesten mocht je vaak maar twee introducees meenemen en was de locatie saai (vonden wij).

Daarnaast draaiden er vaak onbekende Dj’s en kon je op de dansvloer ieder moment oog in oog staan met je wiskundedocent

Dat kan beter

‘Dit kon veel beter!’ vonden ik en mijn huidige businesspartner, Leanne van der Hoeven. Daarom zijn wij vijf jaar geleden begonnen met het organiseren van jongerenfeesten in Club Kokomo Groningen onder de naam BASH Events Groningen.

Doel

Mijn naam is Celine Moes, 22 jaar oud en ik studeer Facility Management aan de Hanzehogeschool Groningen. Mijn/ons doel van dit halfjaar is: groter uit durven pakken! Tot heden organiseren wij drie feesten per jaar in Club Kokomo voor ongeveer 600 tot 800 jongeren.

Op een dag waren we aan het brainstormen en kwamen we tot de conclusie dat er (in Groningen) nog geen 16+ festival bestaat. We lieten onze fantasie er op los en kwamen op de gekste ideeën.

Alleen hebben we nog hier nog geen ervaring mee. Daarnaast willen we meer structuur aanbrengen in ons bedrijf, zodat onze concept voor ons en onze stakeholders.

Reden keuze minor De Noorderlingen

Je hebt meerdere minors die zich richtten op ondernemerschap, maar De Noordelingen steekt er boven uit omdat je veel meer vrijheid hebt om je eigen doelen te bereiken.

Daarnaast zit je in een groep met 14 andere ondernemers, die allemaal stuk voor stuk super gemotiveerd zijn. Hiermee kun je gelijk een netwerk opbouwen en daarnaast geeft het mij heel veel energie!