Dennis Scherpen

Overgewicht en obisatas is een toenemend probleem in Nederland. Veel jongeren bewegen dagelijks te weinig en hebben een ongezonde leeftstijl. Dit resulteert in gezondheidsproblemen op jonge leeftijd.

Dennis Scherpen
Editie:2
Bedrijf:Street Workout Nederland
Hogeschool:Hanzehogeschool Groningen
Functie:Eigenaar Street Workout Nederland

Street Workout Nederland

Street Workout Nederland ondersteunt het idee van een gezonde en sportieve samenleving. Dit realiseren we door een beweegvriendelijke omgeving te creeëren voor jongeren. Een beweegvriendelijke omgeving is een gezonde leer-en leefomgeving die jongeren stimuleert en uitdaagt om te sporten en te bewegen.
Street Workout Nederland levert sportparken waar jongeren in een natuurlijke omgeving kunnen bewegen en ontmoeten. Hierbij staat een gezonde- en sportieve leefstijl centraal.

Wat is Street Workout nou eigenlijk?

Street Workout is s’werelds meest sportieve hype. Met wereldwijd miljoenen participerende jongeren en meer dan 500 officiële Street Workout Sportparken is Street Workout de snelst groeiende sport community.

Met Street Workout werk je aan je algemene gezondheid op een leuke en uitdagende manier. De meest moderne fitness apparatuur heb je altijd bij je , namelijk je eigen lichaam. Street Workout draagt bij aan de mentale, fysieke en sociale ontwikkeling van jongeren.

Street Workout Sportparken zijn:

  • Duurzaam en onderhoudsvriendelijk
  • Bieden unieke city marketing
  • Dienen als sportieve ontmoetingsplek
  • Zijn toegankelijk voor iedereen

Bent u de volgende gemeente met een schitterend sportpark?