Egbert Joostens – We Cook

Wij bieden avondeten aan, gezond en lekker! En bezorgen deze op afspraak.

 

Egbert Joostens – We Cook"We cook, so you don't have to!"
Editie:12
Bedrijf:We Cook
Hogeschool:Hanzehogeschool Groningen
Functie:Bedenker We Cook

Als je ondernemend bent ben je altijd druk en zocht ik een mogelijkheid om mijn avondeten niet zelf te hoeven bereiden, dit kost in mijn tempo al met al elke dag een paar uur. Ongezonde bestelopties waren er in overvloed, maar gezonde opties zijn moeilijk te vinden. Daarom ben ik een half jaar geleden begonnen met het sparren over een idee om dit op te lossen.

Hieruit is WeCook ontstaan. Wij bieden avondeten aan, gezond en lekker! Daarnaast bezorgen we op afspraak. Zo kunnen wij routes inplannen waardoor we in één rit veel maaltijden af kunnen leveren. Hierdoor kunnen we de kosten laag houden en onze efficiënte bezorging is goed voor het milieu. In het afgelopen half jaar hebben wij onze focus bepaald. We gaan beginnen met het bezorgen aan bedrijven waar over gewerkt wordt of in ploegendiensten gewerkt wordt.

Het komende half jaar is het de bedoeling dat we daadwerkelijk gaan starten en onze eerste maaltijden gaan bezorgen. De ondersteuning van De Noorderlingen zal van grote invloed zijn op het succes. Na de ervaring van mijn eerste start-up weet ik maar al te goed hoe belangrijk het is om sturing te hebben, te kunnen praten met ervaren ondernemers en te kunnen sparren met andere ondernemers.