Emile Bos

“Gastvrijheid is als een warm, gastvrij en welkom gevoel dat je krijgt als je ergens binnenkomt. Deze beleving van gastvrijheid zal beïnvloed worden door middel van het verrassen van alle zintuigen . Dit alles met als doel om de verwachting te overtreffen en onderscheidend vermogen te genereren”.

Emile Bos
Editie:5
Bedrijf:Foodbar
Hogeschool:NHL Stenden Hogeschool Leeuwarden
Functie:Bedenker Foodbar

Welkom!

Ik ben Emile Bos, 20 jaar en geboren en getogen Noorderling. Werkend in de horeca en studerend aan de hogere hotelschool ben ik mijn eigen visie gaan creëren betreft gastvrijheid. Iedereen heeft zijn eigen verwachting en perceptie van gastvrijheid. Mijn doel is niet om aan deze verwachtingen te voldoen, maar om deze te overtreffen.

De beleving van de gast wordt veelal gebaseerd op slechts twee aspecten; eten en drinken. Vanuit mijn perspectief valt de beleving van de gast op veel meer vlakken positief te beïnvloeden en wordt hier hedendaags te weinig aandacht aan geschonken in menig horeca gelegenheid.

Door middel van de juiste producten, trends en bovenal gepassioneerde mensen zal deze beleving werkelijkheid worden in mijn eigentijdse horeca concept!