Emmely Schonewille

Mijn naam is Emmely Schonewille en ik ben woonachtig in Winschoten. Momenteel zit ik in het derde jaar van mijn opleiding (Communicatie) die ik volg aan de Hanzehogeschool in Groningen. Mijzelf zou ik omschrijven als een harde werker, een ‘socialdier’ en enthousiast.

Emmely Schonewille
Editie:9
Bedrijf:Socialdier
Hogeschool:Hanzehogeschool Groningen
Functie:Mede-eigenaar Socialdier

Altijd online

Bijna iedereen is altijd online. Het is vreemd als je tegenwoordig niet meer 24/7 bereikbaar bent. Daarom is het juist zo belangrijk om jezelf te onderscheiden van de rest, zowel voor ondernemers als voor werknemers en studenten. Dit is de reden waarom ik begin 2017 samen met Peter Hartog een bedrijf ben gestart, genaamd Socialdier.

Social en media

Met Socialdier willen we graag ondernemers helpen met het zakelijk inzetten van social media door een goede mix tussen social en media. Peter focust zich op het media gedeelte (vormgeving) en ik hou me voornamelijk bezig met social media.

Doel

Mijn doel is om mensen te helpen zichzelf online op de kaart te zetten. We swipen, scrollen, zappen en scannen de hele dag door dus het is van belang om jezelf te onderscheiden van de rest zodat je herinnerd wordt. Dit doe ik door het doel (/de doelgroep) te bereiken, te verrassen, aan te spreken, te prikkelen en aan te zetten tot actie.

Business Plan

Met behulp van de minor De Noordelingen hoop ik veel te leren van het ondernemerschap, mijn netwerk te vergroten en een sterk Business Plan neer te zetten. Ik kijk erg uit naar het aankomend half jaar en wat ik allemaal ga leren!

Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen die Socialdier gaat doormaken? Like ons dan op Facebook of volg ons op LinkedIn.