Erno Wever

Mensen vragen mij wel eens wat ik doe. Daar heb ik niet altijd een vast antwoord op. Ik ben iemand met vele verschillende passies. Ik ben student, designer, heb mijn eigen bedrijf, produceer mijn eigen muziek en reis graag de wereld over. Maar momenteel focus ik mij vooral op mijn eigen bedrijf, VideoTect.

Erno Wever"Wij brengen verhalen tot leven."
Editie:5
Bedrijf:VideoTect
Hogeschool:Hanzehogeschool Groningen
Functie:Bedenker Videotect

Het verhaal achter VideoTect

In de laatste jaren heb ik veel ondernemers ontmoet. Iedereen had zijn eigen unieke idee of toffe concept. Meestal kon ik wel uren praten over hun verhalen of wat voor geniale ideeën ze hadden. Ze wisten altijd vol passie te vertellen waar ze voor staan. Echter merkte ik dat deze verhalen vaak niet verder kwamen dan de directe omgeving van die ondernemers. Het lukte ze niet goed om de juiste boodschap de wereld in te brengen. Op de website staan natuurlijk mooie verhalen over wat ze doen en waarom. Maar deze verhalen zijn bij lange na niet zo goed als dat persoonlijke verhaal dat ze mij wisten te vertellen. Dit is waar wij van VideoTect helpen. Wij vinden dat iedereen het recht heeft om hun verhaal goed te kunnen vertellen, waar en wanneer dan ook. Dit realiseren we met krachtige, handgemaakte animaties. Zo’n animatie is in te zetten op bijvoorbeeld social media, websites, mails en beurzen.

Door de beste marketing- en communicatieprincipes te combineren met een spetterend ontwerp en een professionele voice-over, kunnen we de meest indrukwekkende animaties maken. Deze zijn niet alleen leuk om te zien maar zijn ook erg effectief. Zo kan een animatie zorgen voor:

• Duidelijke uitleg van de meest complexe ideeën
• Enthousiast en effectief overbrengen van een boodschap
• Meer naamsbekendheid