Hedwig Sophie Pijpker

Mijn naam is Hedwig Sophie Pijpker en ik woon in Groningen. Ik studeer Communication Multimedia & Design aan de NHL te Leeuwarden. Deze studie is een combinatie van het creatieve inzetten van verschillende media, communicatie en design.

Hedwig Sophie Pijpker
Editie:10
Bedrijf:ADD.U Fashion
Hogeschool:NHL Stenden Leeuwarden
Functie:Eigenaar ADD.U Fashion

Ondernemerschap

De studie bezit veel mogelijkheden en richtingen waaruit je kan kiezen. Je specialiseren op een bepaald gebied is dan ook groot.

Ik heb hierbij gekozen voor het onderdeel ondernemerschap. Toen ik aan deze studie begon wist ik meteen al dat ik de minor Ondernemen wilde gaan volgen omdat ik met stappen naar een eigen onderneming toe wilde werken.

Ik wil graag verder ontwikkelen in het ondernemerschap, om zo bepaalde doelstellingen te kunnen behalen.

Maatschappelijk verantwoord

Ik ben me gaan verdiepen in het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, omdat ik merk dat dit een belangrijk onderdeel is van de wereld waarin wij leven.

Ik heb altijd al verdieping gezocht in de kledingbranche. De droom was dan ook om een eigen kledinglijn op te zetten. Een belangrijk aspect van mijn kledingmerk is, dat het op een verantwoorde manier gemaakt is.

Het afgelopen jaar heb ik de minor Ondernemen gevolgd binnen mijn studie.

Uitdagingen, netwerken en inspiratie

Graag wilde ik de minor van De Noordelingen gaan volgen om meer te kunnen leren van het ondernemerschap en de vrijheid creƫren om tijd te investeren in de begin fase van mijn onderneming.

Ik wil graag kennis en expertise opdoen in deze minor van verschillende experts uit het werkveld. Ik ben van mening dat ik met deze minor verder kom. Opzoek naar nieuwe uitdagingen, netwerken en inspiratie op te kunnen doen van andere ondernemers.