Hidde Roorda

Mijn naam is Hidde Roorda, student Commerciële Economie aan de Hanze Hogeschool Groningen. Nadat ik de eerste drie jaar van mijn studie nominaal doorlopen heb, was ik op zoek naar iets meer uitdaging tijdens mijn studie.

Zo ambitieus als ik ben, koos ik voor het opzetten van een eigen onderneming naast mijn studie.

Hidde Roorda
Editie:10
Bedrijf:Roorda Chauffeursdiensten
Hogeschool:Hanzehogeschool Groningen
Functie:Eigenaar Roorda Chauffeursdiensten

Service tijdens de ritten

Ik ben sinds januari 2018 gestart met een eigen onderneming in chauffeursdiensten met het oog op het leveren van de beste service tijdens uw ritten en daar omheen.

Zoals u allen wellicht bekend is, is Nederland een prestatiemaatschappij waar tijd kostbaar is en efficiëntie hoog in het vaandel staat.

En wat is er nu tijdrovender dan achter het stuur te moeten zitten van afspraak naar afspraak? Precies, dat dacht ik ook.

Diensten

Wij leveren drie verschillende soorten dienstverleningen.

Allereerst, de privéchauffeur die u van afspraak naar afspraak vervoert.

Ten tweede, de vliegveld service, waarbij u van en naar het vliegveld gebracht kunt worden en uw auto weer netjes thuis of op uw werk op de oprit gezet wordt.

En tot slot de thuisbrengservice. Met de thuisbrengservice, ook wel BOB-service genoemd, neemt u uw verantwoordelijkheid door niet zelf naar huis te rijden na een feestje of etentje (zowel zakelijk als privé).

Voor meer informatie wil ik u doorverwijzen naar de website. Bij interesse kunt u mij bellen of mailen naar info@roorda-chauffeursdiensten.nl.

Gericht op de praktijk

Ik merkte dat ik tijdens de periode waar ik gewoon theorielessen en tentamens had, heel erg beperkt werd in het realiseren van de groei van mijn eigen bedrijf.

Met deze minor van De Noorderlingen probeer ik tijdens mijn studie vrije tijd te genereren om zo week op week mijn bedrijf wél te laten groeien en van een werkend concept een volledig bedrijf te maken.

Daar waar andere minoren toch meer de theorie induiken en veel verplichtingen kennen, is De Noorderlingen meer gericht op de praktijk en veel vrije tijd. Dit brengt mij in de gelegenheid om te testen wat wel en niet werkt voor mijn bedrijf om zo groei te blijven realiseren zonder hier tijd en geld in te verliezen.