Hille Folkert – Folkerts Kracht en Conditietraining

Vanaf jonge leeftijd ben ik al gek van sport en hoe het lichaam reageert op training. Bij training zal het lichaam zal zich aanpassen. Die processen, hoe dat werkt en dat beïnvloeden bij een ander.. dat vind ik fantastisch.

 

Hille Folkert – Folkerts Kracht en Conditietraining
Editie:12
Bedrijf:Folkerts Kracht en Conditietraining
Hogeschool:Hanzehogeschool Groningen
Functie:Oprichter Folkerts Kracht en Conditietraining

Mijn naam is Hille Folkerts (25). Ik ben opgegroeid in een klein dorpje in Friesland, genaamd Lollum. Na het volgen van verschillende opleidingen als sportbegeleider en fysieke trainer, ben ik inmiddels gestart met mijn afstudeerjaar van de ALO (sportdocent). Vanaf jonge leeftijd ben ik al gek van sport en hoe het lichaam reageert op training. Bij training zal het lichaam zal zich aanpassen. Die processen, hoe dat werkt en dat beïnvloeden bij een ander.. dat vind ik fantastisch.

Drie jaar terug ben ik begonnen met het geven van Bootcamp-trainingen. Dit zijn trainingen die buiten plaatsvinden waarbij er in een groep gewerkt wordt aan kracht en conditie. Mijn bedrijf(je) heet dan ook ‘Folkerts kracht & conditietraining’.

De eerste 2 jaar gaf ik 2x per week training. Na twee jaar werd dit 5x per week. Sinds 2 maanden heb ik mijn bedrijf(je) uitgebreid met een prachtige binnen locatie.

Verdeeld over 5 dagen bied ik op dit moment 14 trainingen aan per week. Het aanbod bestaat uit binnen en buiten trainen in groepsverband, vrij trainen en Personal training.

 

Ik hoop dat de Noordelingen Minor mij een bepaalde ‘houvast’ kan aanbieden (tijdelijk natuurlijk..). Begeleiders waar ik vragen aan kan stellen, situaties mee kan delen en mensen die mij een beetje kunnen sturen. Op dit moment doe ik maar wat voor mijn gevoel.

Nooit heb ik een opleiding of cursus gevolgd gericht op ondernemen. Ik weet daarom vrij weinig over onderwerpen die met ondernemen te maken hebben (marketing, verdienmodel etc). Met de Noordelingen Minor hoop ik hier iets meer over te leren.

Verder vindt ik het waardevol met anderen te werken en nieuwe mensen te leren kennen.