Hjalmar Bosscher

Ik werkte – samen met een vriend van me – naast mijn studie als teamleider in een callcenter in Leeuwarden en we besloten om het ‘roer om te gooien’. Met ieder een investering van 100 euro wisten we binnen een paar maanden 30 retail ondernemers te overtuigen om te adverteren in onze nieuwe kortingskrant. We hebben inmiddels twee jaar gewerkt met 150 verschillende retail klanten. We hebben dit bedrijf verkocht en zijn inmiddels een nieuwe onderneming gestart!

 

Hjalmar Bosscher
Editie:7
Bedrijf:Feedback2day
Hogeschool:NHL Stenden Hogeschool Leeuwarden
Functie:Medeoprichter Feedback2day

Ik ben Hjalmar Bosscher (28 jaar) en ik studeer Maatschappelijk Werk en Dienstverlening aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden. Ik zit in het vierde jaar van mijn studie en ik volg de minor ‘de Noorderlingen’.

Feedback2day

We werden regelmatig benaderd door onze klanten om marketingplannen te schrijven en met vragen over internetmarketing (waaronder social media). We merkten dat veel van onze klanten heel goed waren in datgene wat ze doen in de retail, maar dat ze de marketing lastig vinden en daar wel wat hulp bij konden gebruiken. Zo is Feedback2day ontstaan. Hierbij helpen wij de solo ondernemer in het MKB retail om social media als goed marketingkanaal in te zetten. Het uitgangspunt is dat wij de ondernemers leren om zelf social media op een juiste wijze te gebruiken en hier succesvol mee te worden.

Minor

Het volgen van de minor ‘de Noorderlingen – Ondernemerschap’ zal mijn ondernemersgeest enorm laten ontwikkelen en mijzelf een enorme boost geven. In mijn ogen is het volgen van deze minor dé manier om mij in sneltreinvaart te ontwikkelen op het gebied van ondernemerschap.

 

(Update 03-2020: Tegenwoordig heet het communicatiebureau van Hjalmar ‘Opgevallen’)