Jan-Willem Derks & Dirk Jan Woldhuis

Een auto rijden is natuurlijk leuk, maar het onderhouden is iets waar je niet om heen kunt. Toen één van onze auto’s voor de keuring moest kwamen er vervelend hoge kosten om de hoek kijken. We zijn toen gaan zoeken naar alternatieve methode om het onderhouden en repareren van onze auto’s te kunnen blijven betalen.

Jan-Willem Derks & Dirk Jan Woldhuis"Betaalbaar, Betrouwbaar, Autosleutelaar!"
Editie:3
Bedrijf:Autosleutelaar
Hogeschool:Hanzehogeschool Groningen
Functie:Eigenaren Autosleutelaar

Tijdens onze Opleiding commerciële economie zijn we in het 3e jaar in aanraking gekomen met ondernemerschap. Tijdens het 3e jaar waren we opzoek naar een plan voor een eigen onderneming toen we zelf tegen een probleem aanliepen. Wij: Sander Beerepoot, Jan-Willem Derks en Dirk-Jan Woldhuis reden toen alle drie een auto. Als student zijnde waren erg trots dat we ons dit konden permitteren.

De grens over

We kwamen er achter dat er in Nederland voor particulieren niet echt veel goedkope alternatieven zijn, dit was voor ons een grote teleurstelling. Na de Nederlandse markt te hebben afgespeurd zijn we gaan zoeken in het buitenland. Al snel kwamen we er achter dat in het buitenland sommige artikelen een stuk minder prijzig zijn dan in Nederland. Na deze ontdekking zijn we in de auto gestapt en zijn we op zoek gegaan naar een bedrijven die ons goedkope onderdelen willen leveren. Niet alleen de prijs was voor ons belangrijk maar ook de kwaliteit van de producten. Uiteindelijk zijn we er in geslaagd om een aantal bedrijven te vinden die in onze beide behoeftes kon voorzien namelijk een zeer gunstige prijs kwaliteit verhouding.

Nadat we zaken relaties zijn aangegaan met verschillende bedrijven om onze eigen auto’s goedkoop te kunnen repareren kunnen we nu ook andere mensen helpen met goede en betaalbare auto-onderdelen. Iedereen mag weten dat het repareren van auto’s niet meer duur hoeft te zijn.