Janice Zwiep

Doordat ik opgroeide in een familie met verschillende ondernemers, was ik zelf ook altijd druk bezig met het uitwerken van verschillende ideeën.

Ik zal me even voorstellen! Ik ben Janice Zwiep, 21 jaar oud en een vierdejaars Facility Management student  aan de Hanzehogeschool in Groningen.

Potentie

Toen mijn moeder met de webshop ‘De Kachelerij’ begon, was ik dan ook heel enthousiast en heb ik haar met vele dingen geholpen. Door verschillende andere projecten verschoof de webshop meer naar de achtergrond. Maar ik zag veel potentie en mogelijkheden voor De Kachelerij. Hierdoor ben ik mij gaan verdiepen in mogelijkheden voor het bedrijf.  Door mee te doen aan het programma van de Noorderlingen, hoop ik veel te leren over het online ondernemen. Zodat niet alleen De Kachelerij zich verder kan ontwikkelen en doorgroeien, maar ook ik als ondernemer.

Hoge kwaliteit, lage prijs

De reden dat ik zo veel potentie zie in het bedrijf is dat alle producten die worden verkocht, inclusief de vuurruimte, uit massief gietijzer bestaan. Hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit aanbieden tegen een lage prijs. De kachels en fornuizen zijn met de nieuwste technieken uitgerust, waardoor onder meer het houtverbruik aanzienlijk kan worden gereduceerd en men kan stoken met respect voor het milieu. De Kachelerij is dus de specialist in het leveren van houtkachels, fornuizen, buitenkachels en andere gietijzeren producten.