Jeffrey Currie

Een half jaar geleden kwam ik met het idee om kinderen bewust te maken dat gezonde voeding ontzettend belangrijk is. Met dit idee heb ik de Business Match Groningen gewonnen en zet ik het voort bij De Noorderlingen.

Jeffrey Currie"Ondernemen is topsport. Althans voor mij, want ik wil graag het uiterste uit mezelf halen om de top te bereiken."
Editie:5
Bedrijf:Brainbites
Hogeschool:NHL Stenden Hogeschool Leeuwarden
Functie:Oprichter Brainbites

De Voeding Vallei

Mijn naam is Jeffrey Currie, een nieuwe student van De Noorderlingen die van zijn concept een business wilt maken. Brain Bites is de naam van dit innovatieve bedrijf en ik wil graag met het eerste product, De Voeding Vallei, de jonge generatie van 6 tot en met 9 jaar bewust maken wat gezonde voeding voor hen kan betekenen.

Tweede bedrijf

Ik ben zelf een persoon die het niet bij één bedrijfsidee laat zitten. Ik focus mijn aandacht dan ook naast Brain Bites op mijn tweede bedrijf CV Deluxe. Hier wil ik graag werkzoekenden dichter naar een werkgever toebrengen om te zien of zij voor elkaar geschikt zijn. De wijze waarop dit gebeurt kan via verschillende wegen en wellicht heeft CV Deluxe die ene snelweg in ontwikkeling voor de werkzoekenden in ons land.