Jeffrey Westra

Mijn naam is Jeffrey Westra, 24 jaar, student Human Resource Management en sinds vier jaar oprichter van Qodex Webdesign. Tijdens mijn afstudeerstage van de opleiding marketing, heb ik bij een reclamebureau websites ontwikkeld. Door deze ervaring kreeg ik het idee om zelf webdiensten onder mijn eigen merk te gaan ontwikkelen.

Jeffrey Westra
Editie:11
Bedrijf:Qodex Webdesign
Functie:Ondernemer

Door deze ervaring kreeg ik het idee om zelf webdiensten onder mijn eigen merk te gaan ontwikkelen. Tijdens mijn studie merkte ik dat veel tijd uitging naar verslagen en tentamens, hierdoor werd ik beperkt in het realiseren van een groei. Door de deelname aan De Noorderlingen kan ik de focus gaan leggen op mijn bedrijf, iets waar ik tijdens mijn andere behaalde minoren minder focus naar uit kon gaan.

Het doel van Qodex Webdesign is de online identiteit van ondernemers in het mkb te versterken en online zichtbaarder te maken. Hierbij kan er gedacht worden aan het vernieuwen van een bestaande website die aansluit op de missie en visie, het ontwikkelen van een geheel nieuwe webshop of het uitbesteden van web-onderhoud.

Ik vind het contact met de klant erg belangrijk en begin de samenwerking met een onafhankelijk adviesgesprek. In dit gesprek worden idee├źn, wensen en mogelijkheden besproken. Tijdens de uitvoering van het project heb ik meerdere keren contact, zodat de focus op de wens van de klant voorop staat.

Werkwijze

Vanuit dit gesprek wordt er op basis van uw eisen een offerte opgesteld voor uw website, webshop of onderhoudswerkzaamheden. Hierin staat beschreven welke diensten u afneemt met de overeengekomen prijs. Op basis van uw wensen wordt er een functioneel ontwerp geschetst, dit biedt een indruk van het ontwerp van de website. Hierin staan de indeling en uitlijning van de content beschreven.

Voldoet dit eerste ontwerp naar uw wensen, dan wordt er na het ontvangen van de getekende offerte overgegaan tot ontwikkeling.

Als laatst worden de stabiliteit en de functies van de website of webshop worden uitvoerig getest. Als de website of webshop voldoet aan uw wensen en aan onze kwaliteitseisen, dan wordt er in het laatste adviesgesprek samen met u als klant gekeken naar de gerealiseerde website of webshop. In dit gesprek wordt de werking van het systeem waar de website of webshop in draait uitgelegd.

Mijn doelen van het programma De Noorderlingen

Gedurende de deelname aan het programma De Noorderlingen, wil de andere deelnemers adviseren en helpen met het opzetten van hun bedrijf, mijn bestaande netwerk uitbreiden, ervaringen op het gebied van ondernemerschap met andere ondernemers van elkaar delen en social media in zetten voor het vergroten van mijn bereik.

Heeft u interesse gekregen in mijn diensten of een adviesgesprek?

Jeffrey Westra
+31 6 19 18 17 10
info@qodex.nl
www.qodex.nl