Jelmer Jan Damstra – Triple J Online

Jelmer Jan Damstra – Triple J Online
Editie:14
Bedrijf:Triple J Online
Hogeschool:Hanzehogeschool Groningen
Functie:Mede-oprichter Triple J Online

Mijn naam is Jelmer Jan Damstra, student Commerciele Economie aan de Hanzehogeschool. Samen met mijn compagnon Jan Egbert zijn we begonnen te handelen op Bol.com. Dit begon als hobby, maar is uitgelopen tot een volwaardig bedrijf genaamd Triple J Online. Wij konden ons niet voorstellen dat hier zóveel potentie in zat.

Dit is niet waarmee ik aangesloten ben bij De Noorderlingen. Wij hebben besloten dat we meer willen. We gaan een spel opkopen en ons eigen merk opzetten. De bijbehorende website gaat Triple J Games heten. Hierop kun je binnenkort ons spel kopen. Om naamsbekendheid te genereren gaan we samples uitdelen bij speelgoedwinkels. Dit combineren wij met de verkoop op Bol.com.

Het product Triple J Slingpuck heeft potentie, omdat dit een kwalitatief goed product is en het werkt erg verslavend. Het is een competitief spel voor twee spelers. Schiet als eerst alle pucks bij de ander in het vakje en je wint. Dit spel is voor jong en oud en kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Voor de jongeren kan het een drankspel worden, terwijl het voor ouderen een spel is om de hand-oog coördinatie te trainen. Ik verwacht bij De Noorderlingen de coaching te kunnen vinden die mijn concept verder helpt. Zodat wij een volwaardige webshop kunnen bouwen en producten leren afzetten op de markt.