Jeroen le Duc

Mijn naam is Jeroen le Duc, ik ben 30 jaar en bezig met de oprichting van mijn bedrijf Crohnproof. Hiernaast volg ik de deeltijd HBO opleiding Bedrijfskunde MER, ga ik 3 – 4 keer in de week naar de sportschool om te krachttrainen en mag ik graag in de zomer op mijn motor buitenspelen.

Jeroen le Duc
Editie:8
Bedrijf:Crohnproof
Hogeschool:NHL Stenden Hogeschool
Functie:Ondernemer Crohnproof

Zonder medicijnen

Crohnproof is vanuit een ideologie begonnen. 1,5 jaar geleden is bij mij namelijk de ziekte van Crohn vastgesteld. Door veel onderzoek en experimenteren is het mij gelukt mijn leefstijl en voeding zo aan te passen dat ik nu ruim een jaar zonder pijn of andere ongemakken leef. Zonder dat ik hier ooit medicijnen voor heb gebruikt.

Online platform

Om deze kennis te delen met andere mensen die de ziekte van Crohn of Colitis Ulcerosa hebben richt ik momenteel het online platform Crohnproof op. Hier leert men welke veranderingen zij in voeding en leefstijl kunnen aanbrengen, wordt er ook aandacht besteed aan verandering van gedrag en patronen en is er verdiepende informatie beschikbaar. Door de opbouw van het platform wordt de kans verkleind op een terugval in oude destructieve gewoonten en patronen. Zodat iedereen de veranderingen met succes kan toepassen waardoor zij minder pijn en ongemak zullen ervaren in hun leven.

U kunt ons vinden op Instagram, Twitter en Facebook @Crohnproof of via www.crohnproof.com