Jesmer Warmolts

Mijn naam is Jesmer Warmolts, ben 20 jaar oud en ik ben geboren en getogen in het Drentse Sleen. In dit Drentse landschap ga ik ook naar school, ik zit momenteel namelijk in het 3e jaar van de studie commerciële economie en deze studie volg ik aan de Stenden Hogeschool in Emmen.

Jesmer Warmolts
Editie:8
Bedrijf:LogoLens
Hogeschool:NHL Stenden Hogeschool Emmen
Functie:Eigenaar LogoLens

Party lenzen

Het afgelopen half jaar heb ik stage gelopen bij een groothandel in feest artikelen. Als stage opdracht moest ik een markt onderzoek doen voor contact lenzen voor feestjes, hiervan kreeg je bijvoorbeeld rode of gele ogen. Ik hoefde niet voor gewone party lenzen markt onderzoek te doen, nee ik moest het doen voor voetbal-lenzen. Dit zijn contact lenzen, maar dan met het logo van de desbetreffende voetbalclub erop. Via deze weg ben ik ook op het idee gekomen wat ik bij de Noordelingen verder wil uitwerken. Ik denk al een lange tijd zeer ondernemend en vandaar dat ik bij mijzelf is zat na te denken: ‘Fanatieke fans zijn er niet alleen in de voetballerij, nee fans zijn er ook in grote aantallen bij: een favoriete band, een festival, Olympische spelen, Formule-1 enzovoort’. Vanaf dat moment wist ik het: Ik wil deze party lenzen gaan verkopen met het favoriete logo erin van de klant zijn favoriete formule-1 coureur (bijvoorbeeld Max Verstappen met zijn Red Bull team). Het is de bedoeling dat de  lenzen op de markt komen als merchandiser artikelen, dus tussen de petjes, shirts en sjaals.

Als het ware heb ik een sales bedrijf (Logolens) die de lenzen verkoopt onder naam van Partychimp (mijn oude stage adres). Via deze manier kan ik het assortiment dan nog altijd uitbreiden, doordat ik voor meer bedrijven de verkoop kan doen.

Het volgen van de minor ‘de Noorderlingen – Ondernemerschap’ zal ervoor zorgen dat mijn bedrijf echt gaat groeien. Door de eerlijke en kritische hulp van de docenten en mijn mede ondernemers word je alleen maar sterker. Door het volgen van deze minor hoop ik mijn ondernemersgeest goed te ontwikkelen in een korte periode.