Jetze van Vliet

Jetze is niet geheel onbekend met ondernemen, zijn vader Herman is al sinds ’91 succesvol ondernemer op meerdere gebieden. Zijn meest recente onderneming heet LekkereTrek en wil de consument weer verbinden met de producent. Jetze en Herman zijn business partners en helpen elkaar waar mogelijk.

Jetze van Vliet"Verander de wereld, begin bij jezelf"
Editie:2
Bedrijf:Koepelkas / Oerkoepel
Hogeschool:Hanzehogeschool Groningen
Functie:Oprichter Koepelkas / Oerkoepel

Koepelkas

Omdat ik zie dat er een hele hoop dingen mis zijn in de wereld maar ook dat er gelukkig een hele hoop mogelijk is, ben ik KoepelKas begonnen. Mijn doel met KoepelKas is om mensen weer te verbinden met de essentie van de natuur door ze er bij te betrekken. De koepelkas is een fantastisch product waarmee het groeiseizoen verlengt kan worden vanwege zijn unieke, organische koepelvorm.

Over Jetze

Als kind speelde Jetze graag buiten en nog steeds is hij een echt natuurmens.
Verzorgen van de beesten op de boerderij of het wandelen in de natuur met zijn hond doet hij graag. Inmiddels is hij bezig met het aanleggen en onderhouden van een stadstuintje in Leeuwarden. Zijn helden zijn onder andere de ontdekker en duiker Jacques Cousteau, de antropoloog Thor Heyerdahl en de filosoof Joseph Campbell.
Mijn specialiteiten zijn: creatief denken, concepting, grafisch ontwerp en muziek.

Bij de Noorderlingen wil ik mij verder ontwikkelen als ondernemer door te doen en mijn netwerk te vergroten.

Jetze staat altijd open voor een goede discussie of brainstormsessie onder het genot van een kopje koffie.