Jimmy Harings

Ongeveer 1,5 jaar geleden zag ik een goede optie voor een eigen bedrijf. Dit bedrijf genaamd Fietscontinue ben ik op gaan zetten. Na een jaar voorbereiding en werkzaamheden is het bedrijf eind september 2015 online gegaan.

Jimmy Harings
Editie:6
Bedrijf:Fietsgoedkoper.nl
Hogeschool:Hanzehogeschool Groningen
Functie:Eigenaar Fietsgoedkoper.nl

Mijn naam is Jimmy Harings, een gemotiveerde student en ondernemer. Momenteel ben ik 3e jaars student Bedrijfskunde MER aan de hanzehogeschool in Groningen.

Wat?

Fietscontinue is een online webshop voor fietsgerelateerde producten, circa 5000. Wij leveren op dit moment alles vóór fietsen, behalve fietsen. Hierbij moet u denken aan onderdelen, helmen, banden maar ook fietskleding.

Inspiratie

Ik ben op het idee van de webshop gekomen door mijn vader. Mijn vader heeft al negentien jaar lang een fietsenwinkel gevestigd in Selwerd. Door mijn webshop te koppelen aan het bedrijf heeft Fietscontinue verkooplicenties die normaal erg moeilijk te verkrijgen zijn.

Dropshipping

Fietscontinue werkt met dropshipping, dit is een concept die het mogelijk maakt om alle ruim 5000 producten altijd binnen één of twee dagen te leveren aan de consument. Al met al bieden wij een groot assortiment, met snelle levering tegen een lage prijs aan voor consumenten.

Deze minor biedt mij onder andere de mogelijkheid om mijn netwerk uit te breiden en hulp te krijgen in de wereld van online marketing en webdesign.

(Update 03-2020: Fietscontinue is inmiddels veranderd in Fietsgoedkoper.nl)