Joost van Berkel & Wouter Bijen

Zoals de meesten wel weten is Nederland een land waar veel wordt gefeest. Jaarlijks worden er ontelbaar veel feesten georganiseerd. Er is voor elke feestganger wel wat. Aangezien er zo’n groot aantal feesten zijn in Nederland is het voor men erg lastig het juiste feest te vinden dat bij hen past. Zo zijn we op het idee gekomen om de website Festimap op te richten.

Joost van Berkel & Wouter Bijen"Op dit moment richting we ons voornamelijk op de Nederlandse markt, maar gaan ons in de toekomst richten op de Benelux."
Editie:7
Bedrijf:Festimap
Hogeschool:Hanzehogeschool Groningen
Functie:Oprichters Festimap

Wij zijn Joost van Berkel en Wouter Bijen, oprichters van Festimap. Wij hebben beide vanaf jongs af aan een passie voor ICT. Logischerwijs studeren we beide Software Engineering aan de Hanzehogeschool in Groningen. Tijdens projecten werken wij vaak samen en dit blijkt een uitstekend team te vormen. Daardoor hebben we besloten om samen een bedrijf te beginnen naast de opleiding.

Gebruiksvriendelijkheid en snelheid

Festimap is een website die mensen helpt bij het zoeken van hun ideale feest of festival. We willen de gebruiker voorzien van de meest volledige informatie over elk feest. Dit doen we het door de feesten overzichtelijk te presenteren in een kaartweergave. De focus ligt op gebruiksvriendelijkheid en snelheid van de applicatie.

De minor Noorderlingen biedt ons de kans dit te realiseren, te richten op persoonlijke ontwikkeling en het verbreden van ons netwerk. We zullen dit komende half jaar onze grenzen te moeten verleggen en onze horizon verbreden. Het gaat een uitdagend half jaar worden en we hebben er zin in!