Justin Wieringa

Mijn naam is Justin Wieringa, 21 jaar en volg Agrotechniek en Management aan de CAH Vilentum in Dronten.

Justin Wieringa
Editie:4
Bedrijf:SNEL Studentenuitzendbureau
Hogeschool:Aeres Hogeschool Dronten
Functie:Bedenker SNEL Studentenuitzendbureau

Ervaring

Tijdens mijn studie daar ben ik anderhalf jaar werkzaam geweest als planner bij een studentenuitzendbureau. Tijdens die baan hield ik me o.a. bezig met het werven van studenten voor spoedklussen of voor regelmatig terugkomende klussen. Daarnaast verzorgde ik ook een deel van de aquisitie; bestaande klanten bezoek voor het relatiebeheer en nieuwe klanten werven. Al vrij gauw wist dat ik hier in door wilde, maar dan niet voor een bedrijf waar je een onderdeel ván bent, maar helemaal voor mezelf zodat ik mijn eigen koers kan varen, ondernemen.

Afstuderen

De eerste drie jaren in Dronten zaten er op, dus ben ik ook gestopt met mijn werkzaamheden als planner. Het werd tijd om te gaan afstuderen, alleen kon ik in Dronten niet de geschikte minor vinden die bij mij past als ondernemer, dus ben ik gaan zoeken. Als snel kwam ik uit bij de minor ‘’De Noorderlingen’’. Deze minor was in mijn ogen dé minor die mij als ondernemer met mijn eigen concept verder zou helpen. Voor aanvang van de minor heb SNEL Studentenuitzendbureau opgericht, mijn eigen uitzendbureau waarin ik helemaal vrij ben in de keuzes die ik ga maken. Dit uitzendbureau is hoofdzakelijk gericht op het snel invullen van spoedklussen. Deze invulling onderscheidt zich van anderen door het direct kunnen leveren van HBO/WO studenten in en rondom de stad Groningen, tegen een fair tarief!

Hoe nu verder?

Inmiddels heb ik een aantal vaste klanten en ben ik druk bezig met het uitbreiden hiervan. In combinatie met ‘’De Noorderlingen’’ wil ik het komende half jaar een aantal mooie stappen kunnen zetten zoals o.a. het uitbreiden van mijn klantenbestand. Verder ben ik tijdens deze minor bezig om het proces rondom spoedklussen te automatiseren middels een app of een ander systeem.

Mijn website komt zo snel mogelijk online zodat ik jullie op de hoogte kan houden van de laatste ontwikkelingen omtrent mijn uitzendbureau!