Kevin Rodenburg

Ik ben Kevin Rodenburg, 22 jaar oud en ik woon in Groningen. Momenteel volg ik het vierde leerjaar van de studie Ondernemerschap & Retailmanagement aan de Hanze hogeschool in Groningen.

Naast mijn studie ben ik mede-eigenaar bij Hengelsport Speciaalzaken.

Kevin Rodenburg
Editie:10
Bedrijf:Hengelsport Speciaalzaken
Hogeschool:Hanzehogeschool Groningen
Functie:Mede-eigenaar bij Hengelsport Speciaalzaken

Webshop voor consument en groothandel

Hengelsport Speciaalzaken heb ik ruim een jaar geleden opgericht samen met een goede vriend. Zo zijn wij begonnen met een webshop voor roofvissers in aasvissen (aas voor aan de haak).

Momenteel hebben wij drie consumenten webshops en een groothandel waarmee wij roofvissers, karpervissers en witvissers kunnen voorzien van vers aas voor aan de hengel.

Levering in Nederland en Belgiƫ

Met de groothandel leveren wij nu ongeveer 25 hengelsport zaken in Nederland en Belgiƫ.

Wij zijn het afgelopen jaar gigantisch hard gegroeid en zijn sinds twee maanden gevestigd op een nieuwe locatie en dus ook onder de nieuwe naam. Vanuit deze locatie kunnen wij de bestellingen van de webshops verzenden en hebben wij ruimte om te kunnen groeien.

Keuze voor de minor

Ik heb voor de minor De Noorderlingen gekozen omdat ik tijdens deze minor kan werken aan mijn eigen bedrijf en het bedrijf nog meer kan laten groeien.

Ook hebben wij plannen om een eigen lijn neer te gaan zetten op het gebied van karper voer, zodat wij ook hiervoor als groothandel voor hengelsportzaken kunnen dienen.

Ik denk dat ik genoeg hulp en ruimte krijg tijdens het volgen van de minor om deze plannen tot werkelijkheid te maken, ik heb er in ieder geval veel zin in!