Koen Balt & Dirk Jelmer Bijlsma – BB Steel

Koen Balt & Dirk Jelmer Bijlsma – BB Steel"De woorden “dit kunnen wij niet” komen bij ons in het woordenboek niet voor."
Editie:16
Bedrijf:BB Steel
Hogeschool:NHL Stenden Hogeschool
Functie:CEO

Wij zijn Koen Balt en Dirk Jelmer Bijlsma, beide 22 jaar oud. Op dit moment zijn we bezig met het 3e jaar van de opleiding Werktuigbouwkunde. Deze opleiding volgen we aan NHL Stenden in Leeuwarden.

Samen hebben we een bedrijf genaamd BB Steel, met ons bedrijf maken wij stalen interieurdelen. Hierbij moet u denken aan stalen deuren, stalen trappen, stalen balustrades maar ook klant specifieke oplossingen. De focus binnen ons bedrijf ligt op maatwerk, de woorden “dit kunnen wij niet” komen bij ons in het woordenboek niet voor. Wij verzinnen voor elke vraag een gepaste oplossing.
We doen we het complete plaatje zelf, hierbij moet je denken aan klantcontact, inmeten, engineering, productie en ook het plaatsen. Voor een paar vieze handen zijn wij niet bang!

Komend halfjaar verwachten wij ons bedrijf verder te kunnen ontwikkelen. We willen graag groeien met onze onderneming, maar ook als ondernemer. Ook zijn wij erg benieuwd naar andere jonge ondernemers en hun ondernemingen. We hopen op een leuk half jaar waarbij we veel kunnen leren!