Lindsay Blok

Hey! Wat leuk dat je even de tijd neemt om mij te leren kennen. Mijn naam is Lindsay blok, 29 jaar jong en 4ejaars student van de studie, Sportkunde aan de Hanzehogeschool te Groningen. Actief binnen de horeca, als Pink Boxing trainster en Groeps/ Personal Trainer binnen CrazyWorks.

Lindsay Blok
Editie:11
Bedrijf:LIFE-BEAT
Hogeschool:Hanzehogeschool Groningen
Functie:Personal trainer

Zelf beoefen ik de sporten, Karate, Kickboksen, Hardlopen en Calisthenics. Vanaf februari ben ik druk bezig met mijn afstudeertraject aan en in mijn bedrijf. Bij de Noordelingen werk ik vooral aan mijn bedrijf en voor mijn studie, in mijn bedrijf.

Ik hoor je denken, wat voor een bedrijf? Dat ga ik je nu vertellen…

Mijn hele leven lang bewandel ik al een route richting mijn grote droom, gericht op datgene waar ik goed in ben, waar ik gek op ben, wat ik interessant vind en waar ik me in wil specialiseren en heb gespecialiseerd en pak alles met beide handen aan. Zo heb ik sport, dienstverlening en veiligheid in Almere, MBO Sport en Bewegen, minor toegepaste psychologie, cursus PMT, certificaten, Fitness A, vechtsporttrainer en pedagoog en weerbaarheidstrainer, padstraining afgerond en behaald en momenteel druk bezig met het behalen van mijn studie, Sportkunde.

Volgend jaar ga ik verder met de cursussen Fitness B, sportvoeding, kickbokstrainer e.d. en in september 2020 start ik met de master, PMT. Dit vertelt een heleboel over mij, want ik ben nooit uitgeleerd en zolang de mogelijkheid bestaat zet zich dat voort. Mijn bedrijf heet LIFE-BEAT en is een verlengde van mij, mijn journey en mijn studiekeuzes. Het bedrijf staat en gaat voor het individu en de beweging van binnenuit. Het leven is hectisch, een zoektocht, altijd gericht op meer, groter, mooier, beter, geleerder en meestal van buiten uit en niet eens voor jezelf, maar voor een ander.

LIFE-BEAT staat stil bij JOU en je wensen, doelstellingen, vraagtekens, problemen, angst, moeilijkheden, drempels, blokkades, ontwikkelingen, fit/ gezondheid en zelfkennis. Het eerste concept dat wordt opgezet is, De PowerBoost! Voor vrouwen tussen de 25-50 jaar die een x aantal weken 2 keer in de week, 1,5 uur intensief bezig gaan met een doelstelling gericht op Empowerment!

De eerste dag gaan ze intensief bezig met een verlengde van PMT en Weerbaarheidstraining en de 2e dag gaan ze intensief bezig met grenzen verleggen, out of your comfort zone en activatie door middel van trainingen als, kickboksen, circuit, hiit, etc. De trainingen bevatten ook begin, midden en eindmetingen betreft het mentale en fysieke aspect. Hoe je mij ook wel kunt noemen? Life-Coach.

Tips/Tops/ Vragen/ Opmerkingen/ Ideeën/ Samenwerken/ Mee doen aan de eerste pilot of gewoon een kopje koffie? Mail naar: l.l.blok@st.hanze.nl.

Wist je dat:

  • ik in juni 2019 de 19 km Strong Viking Obstacle Run ga trotseren?!
  • je dat Gezond Zijn iets anders is dan je Gezond Voelen?!
  • je dat we tegenwoordig niet meer stilstaan en bewegen van buiten uit in plaats van binnenuit?!
  • je dat ik graag een kopje koffiedrink en kennis met jullie maak om samen tot grootse ideeën te komen?! l.l.blok@st.hanze.nl
  • ik als coach een hulpmiddel kan zijn, maar jij toch echt je eigen trainer bent?!