Lisa Dijkstra

Een groot probleem van veel organisaties is het vertellen van een écht, inspirerend verhaal vanuit de kernwaarden gericht aan de nieuwe generatie. De oude content, campagnes en de organisaties vervagen tussen de nieuwe, frisse startups.

Lisa Dijkstra"Be new, Be young! ;-)"
Editie:11
Bedrijf:Fairteld
Hogeschool:NHL Stenden
Functie:Ondernemer / fotograaf

Dit is wat ‘Fairteld’ doet; goede en krachtige content creëren voor organisaties die verouderd zijn en niet goed weten hoe zij de nieuwe generatie aan moeten spreken. Kijkend vanuit de kernwaarden en de bedrijfscultuur van het bedrijf, zodat ik transparante content kan
maken.

Ik ben Lisa Dijkstra, 24 jaar en ik studeer Commerciële Economie aan het NHL Stenden te Leeuwarden. Ik ben al vijf jaar een ondernemer in de fotografiebranche; Lisa Dijkstra Fotografie. Fotografie is een enorm grote passie van mij, maar ik wil meer met mijn kwaliteiten doen dan alleen de fotografie. In het creëren van content kan ik zowel fotografie toepassen als mijn andere creatieve kwaliteiten.

Ik verwacht dat de Noorderlingen mij gaat helpen met het uitbreiden van het bedrijf. Netwerken, inspireren en groeien! De minor staat ontzettend goed aangeschreven en dat is ook waarom ik voor deze minor heb gekozen. Ondernemers weten wat ondernemen is.

Be new, Be young! 😉