Liu Kars

Ik zal mij kort voorstellen, mijn naam is Liu Kars en ik ben een 23 jarige student dat aan zijn vierde en tevens laatste studiejaar is begonnen aan de Hanze Hogeschool. Ik studeer Small Business and Retail Management en dat lijkt natuurlijk heel wat, maar ik word in principe opgeleid tot een ondernemende markerteer. Met het accent op het ondernemen, dat volgens mij in je moet zitten, ben ik begonnen met het uitwerken van een nieuw concept.

Liu Kars"Ik ben er van overtuigd dat we deze onbeheersbare markt kunnen beheersen, maar dan zullen we samen moeten kijken vanuit een ander perspectief."
Editie:7
Bedrijf:Ticketguard
Hogeschool:Hanzehogeschool Groningen
Functie:Ondernemer Ticketguard

Onbeheersbare ticketmarkt

Ik heb een concept bedacht voor de ticketindustrie dat ervoor moet zorgen dat een evenement bezoeker met een gerust hart toegangstickets kan kopen en verkopen op een snelle, simpele maar vooral veilige manier zonder dat het extra geld en risico kost. Dit wil ik bereiken door samen met de evenementenorganisaties te gaan samenwerken, maar die zullen dan wel open moeten staan voor een nieuw perspectief als ze het probleem rondom de second-ticketing ook echt willen oplossen. Met het probleem doel ik vooral op de onbeheersbaarheid van de markt waar grof geld wordt verdient ten koste van mensen die dat ene onvergetelijk moment willen kunnen herinneren.

Tijdens de Noorderlingen hoop ik dan ook vele nieuwe inzichten te verkrijgen om op die manier verrijkt te kunnen worden. Ik verwacht naast de verrijking ook vele nieuwe verbindingen te kunnen leggen om op die manier optimaal te kunnen ontwikkelen en het concept te kunnen realiseren.