Luc Kuiper – Lucse pakketten

Lucse Pakketten is een bedrijf dat tijdens de drukke periode rond de kerst de ‘bijzaak’ van de Kerstpakketten graag uit handen neemt voor bedrijven.

Luc Kuiper – Lucse pakketten
Editie:12
Bedrijf:Lucse Pakketten
Hogeschool:Hanzehogeschool Groningen
Functie:Oprichter Lucse Paketten

Lucse Pakketten is een bedrijf dat tijdens de drukke periode rond de kerst de ‘bijzaak’ van de kerstpakketten graag uit handen neemt voor bedrijven. Hierdoor hebben ondernemers meer tijd om te doen waar zij goed in zijn. Toch wordt er samen gekeken naar het beste Kerstpakket voor jouw bedrijf!

Hoe werkt het?

Wij hoeven eigenlijk alleen maar te weten hoeveel kerstpakketten er nodig zijn, welk bedrag er besteedt mag worden, wat absoluut in het kerstpakket thuishoort voor jouw bedrijf en wat jullie liever niet in het kerstpakket willen hebben. De rest regelen wij!

Waarom Lucse Pakketten?

Wij geloven in het steunen van elkaar als lokale ondernemers. In begin november van 2018 zijn wij gestart met het verkopen van kerstpakketten. Dit waren grotendeels bedrijven uit Bedum. Door inkopen te doen in Bedum zijn veel bedrijven overtuigd om de kerstpakketten door Lucse pakketten te laten verzorgen. Dit met artikelen van de plaatselijke supermarkt, bakker en slager.

Het concept van ‘steun de lokale ondernemers’ willen wij graag doorvoeren in andere dorpen/steden. Wij zijn ervan overtuigd dat De Noorderlingen ons hier goed bij kan helpen. Ons doel is natuurlijk om meer klanten te werven, in nieuwe dorpen/steden actief te worden en om nóg meer mensen een lach op het gezicht te geven. Ook willen wij op onlinegebied een grote stap maken met behulp van De Noorderlingen.

Meer weten? Kijk op www.lucsepakketten.nl of neem contact op via 06-31644168 of info@lucsepakketten.nl