Marc Begeman

Mijn naam is Marc Begeman, 19 jaar en wonende te Zuidbroek. Inmiddels ben ik klaar met leren en studeren, en vond ik het tijd om volledig voor de zaak te gaan werken. Ik ben sinds 2016 eigenaar van Begeman’s Retro Food.

Marc Begeman
Editie:10
Bedrijf:Begeman's Retro Food
Functie:Eigenaar Begeman’s Retro Food

Studie en ondernemen

Ik vond het combineren van 5 dagen school en het bedrijf erg lastig. Toen ik via Facebook deze minor tegen kwam, heb ik me direct aangemeld.

Ik kan namelijk nu 5 dagen in het bedrijf werken, en twee dagen aan het bedrijf bij de Noordelingen, echt een uitkomst.

Wat is Begeman’s Retro Food?

Begeman’s Retro Food is een bedrijf dat bezig is om het concept steekijs weer opnieuw in de markt te zetten.

De Noordelingen zijn vast wel bekend met Noorderzon, en dan ben je automatisch wel bekend met dat lekkere ijsje tussen twee wafeltjes 😉 Dank je voor je bezoekje trouwens, maar dat is dus steekijs, mocht je het nog niet weten. Het is een ijsrol waar wij een plak van ijs af steken, en dat komt tussen twee wafeltjes.

Nu zijn we bezig om dat ijsje, heel duurzaam en biologisch op de markt te zetten. Voor particulieren en voor de horeca. We geven jou, de consument, inzicht van koe tot klant. Zo kan je zien wat en hoe het verwerkt wordt.

Daarnaast vind je ons op festivals, bedrijfsfeesten, bruiloften en andere evenementen met onze unieke Foodtrucks, met deze foodtrucks mogen wij ons de derde beste Foodtruck van Nederland 2018 noemen door de European Street Food Award.

Wat ik bij de Noorderlingen wil bereiken?

Tijdens dit halfjaar verwacht ik groei, maar ook tegenslagen op gebied van marketing en afname.

Dit alles zal gepaard gaan met een hoop persoonlijke kennis die ik op doe van de lessen.