Marjolein Smallenbroek

Mijn naam is Marjolein Smallenbroek en ik ben op dit moment 20 jaar oud. Ik ben derdejaars communicatie studente aan de Hanzehogeschool. Tijdens mijn studie ben ik op zoek gegaan naar wat extra uitdaging. Dit vond ik bij Hanze Racing Division.

Marjolein Smallenbroek
Editie:11
Bedrijf:WeCook
Hogeschool:Hanzehogeschool Groningen
Functie:Ondernemer

Vaak maken we hier lange dagen waardoor het handig is om samen te eten en daarna weer keihard door te werken! Regelmatig kiezen we er dan voor om ongezond eten te laten bezorgen omdat dat nou eenmaal handig en snel is…

WeCook

Dit kan vast wel beter en gezonder, dachten wij. Samen met Mark Oosting en Egbert Joostens heb ik toen het plan bedacht om een bedrijf te beginnen, WeCook, in het bezorgen van gezonde kant en klare maaltijden.

We willen dit op een zo efficiënt mogelijke manier gaan vormgeven, zodat de kosten laag blijven. Dit kan gerealiseerd worden door te werken met abonnementen. Daardoor kan het koken en bezorgen heel strak ingepland worden.

De Noorderlingen

Omdat ik ontzettend graag met WeCook wil starten, heb ik mij aangemeld bij de Noorderlingen. De Noorderlingen geeft mij de kans om mijn enthousiasme om te zetten naar échte vooruitgang.