Martijn Knevelbaard

Het doel van mijn onderneming is om meer geld op te leveren voor mijn klanten dan ik kost en dat is tot nu toe altijd nog ruimschoots gelukt bij al mijn klanten.

Martijn Knevelbaard"Ik zorg ervoor dat ik mijn kosten ruimschoots terugverdien voor u."
Editie:6
Bedrijf:Administratiekantoor M.K.
Hogeschool:Hanzehogeschool Groningen
Functie:Oprichter Administratiekantoor M.K.

Speerpunten

Gemak en persoonlijk contact zijn de voornaamste speerpunten voor mijn onderneming. Ik richt mij op financiële- en fiscale ondersteuning voor startende ondernemers. U kunt zelf kiezen hoeveel u geholpen wilt worden. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om halfjaarlijks geholpen te worden, met het controleren van uw boekhouding en advies. Maar u kunt er ook voor kiezen om per kwartaal of maandelijks advies te krijgen, of zelfs volledige overname van uw financiële en fiscale werkzaamheden.

Ondernemersbloed

Mijn naam is Martijn Knevelbaard en mijn bedrijf heet Administratiekantoor M.K. Ik kwam voor het eerst in aanraking met administratie toen ik de opleidingen MBO bedrijfsadministratie en assistent-accountant deed. Hier heb ik veel praktijkervaring opgedaan. Hierna ben ik verder de theorie in gedoken tijdens mijn opleiding HBO accountancy, waar ik inmiddels bijna klaar mee ben. Echter ben ik al aan het begin van mijn opleiding accountancy begonnen met mijn administratiekantoor. Dit omdat door het ondernemersbloed in mijn familie. Door mijn bestaande netwerk kreeg ik aardig wat klanten. Mijn studie heeft echter altijd op plaats één van mijn prioriteiten gestaan, waardoor deze klantenkring nooit hard is gegroeid. Nu ik echter bijna klaar met mijn studie en alleen nog mijn scriptiestage moet doen, heb ik gekozen om vol voor mijn onderneming te gaan. Door mee te doen aan de Noorderlingen, wil ik erachter komen hoe ik kan doen wat ik het leukst vindt op een duurzame manier.