Maurice Jansen

Hoi, mijn naam is Maurice Jansen, eigenaar van OptieTradingAcademy. Ik ben 22 jaar en studeer Commerciële Economie aan de NHL in Leeuwarden.

Maurice Jansen"Onder het motto ‘’winner, winner, chicken dinner’’ wil ik mijn klanten bedienen met uitstekend beleggingsadvies."
Editie:7
Bedrijf:OptieTradingAcademy
Hogeschool:NHL Stenden Hogeschool Leeuwarden
Functie:Eigenaar OptieTradingAcademy

Droom

Mensen helpen met beleggingen, dat is waar ik al jaren van droom. Ik ben rond mijn 17e begonnen met een klein account bij de broker Alex. Adviezen kreeg ik toen van mijn oom die al helemaal in ‘’de beleggingswereld’’ thuis was. Een short tracker op de AEX was de aanbeveling. Helaas heb ik deze tracker toen op het laagste punt van de AEX gekocht, terwijl de maanden erna de index rustig omhoog kabbelde. Een groot verlies natuurlijk voor een jongen van 17 die al zijn spaargeld er in had zitten.

Maar ik liet me niet uit het veld slaan. Ik probeerde van alles, technische analyse, fundamentele analyse, turbo’s, opties, alles kwam er aan te pas. Uiteindelijk heb ik een strategie voor mijzelf uitgezet om over een tijdje te leven van de inkomsten van aandelen.

Kennis doorgeven

Tijdens mijn tijd als assistent beleggingsadviseur bij de ABN AMRO ben ik veel te weten gekomen over opties. Vanaf de eerste dag daar ging er een wereld voor me open. Je kan van zoveel strategieën gebruik maken voor zowel dalende, stijgende als zijwaartse markten.  Ik heb in deze tijd zoveel mogelijk informatie verkregen over de mogelijkheden en wil deze kennis nu doorgeven aan klanten.