Michael van Wassem

Barren en kroegen komen en verdwijnen. Een bar of kroeg die op het ene moment hot is, kan op de een of andere dag weer verdwijnen. Het innovatief en creatief zijn in je concept om je gasten een leuke avond te verzorgen is hierin de sleutel. Het zijn vaak de details die een horecagelegenheid maken. Voor horeca personeel,  maar vooral ook voor de gast zelf, is de interactie met gasten het belangrijkst. Toch zijn er overal problemen die de Barbelt kan oplossen.

Michael van Wassem
Editie:6
Bedrijf:Barbelt
Hogeschool:Van Hall Larenstein
Functie:Bedenker Barbelt

Mijn naam is Michaël van Wassem, 25 jaar en kom oorspronkelijk uit Drenthe. Momenteel samenwonend in Groningen en studerend in Leeuwarden. Ik hou mij momenteel bezig met de ontwikkeling van een nieuw product voor horeca personeel.

Utility belt

De barbelt is de utility belt voor barmannen en vrouwen. De riem geeft ruimte om verschillende houders aan te hangen met accessoires die veelal gebruikt worden in elke horecazaak. Door innovatief te blijven met het maken van accessoires zullen er in de toekomst een nog grotere scala aan houders beschikbaar zijn. Zodat elke bar, kroeg of lounge wordt geholpen met het verhogen van efficiëntie achter de bar. Omdat de riem stoer en robuust oogt geeft dit een extra dimensie aan de verschillende functies van de Barbelt. De Barbelt heeft een uniek design en wordt met de hand gemaakt door leerbewerkers met jarenlange ervaring. Het is dan ook de enige in zijn soort voor de horeca branche. Een utility belt is een veelal gebruikt product in diverse branches zoals onder andere defensie, kappers, politie en in de bouw.

De minor Noorderlingen ondernemerschap geeft mij vrijheid om mij door te kunnen ontwikkelen als ondernemer. In combinatie met persoonlijke begeleiding verwacht ik mij in dit komende half jaar als echte Noorderlingen te ontwikkelen met perspectief op de doorontwikkeling van mijn onderneming van de Barbelt. Ook spreekt het mij aan dat mede studentenondernemers elkaar kunnen inspireren en met elkaar ervaringen delen.

klik hier voor meer informatie over de Barbelt