Mireille Heemstra

Al sinds 2015 sta ik met mijn eigen “bedrijf” ingeschreven bij de Kamer van Koophandel maar of dit het nou écht is ben ik nog niet achter.

Tot op heden heb ik voornamelijk ontwerp klussen gedaan op het gebied van bijvoorbeeld logo’s en visitekaartjes maar ook complete aankleding van ruimtes door middel van vlaggen, canvasdoeken en muurbekleding.

Mireille Heemstra
Editie:9
Bedrijf:MissConcept
Hogeschool:Hanzehogeschool Groningen
Functie:Oprichter MissConcept

Interactive media & technologies

Mijn naam is Mireille Heemstra, ik ben een 22-jarige student Communication & Multimedia design in de richting van interactive media & technologies op de Hanze. Vanuit mijn achtergrond als grafisch ontwerpster heb ik een passie voor alles wat met design te maken heeft.

Omdat ik heb gemerkt dat de techniek achter het ontwerp minstens zo belangrijk is ben ik me gaan richten op de interactieve kant van design.

Combinatie van on- en offline

Uiteindelijk is het mijn ultieme droom om mijn passie voor ontwerp te combineren met techniek, in welke vorm dan ook. Dit kan zijn door middel van een interactief platform maar ook door het aanbieden van een bepaalde dienst waarbij de combinatie van on- en offline leidend is.

Door mee te doen met de Noorderlingen hoop ik op een unieke manier mijn ideeën en ambities verder te kunnen ontwikkelen en veel te leren van mijn mede-ondernemers. Daarnaast is het natuurlijk ook leuk om het relatief kleine klantenbestand wat ik nu al heb, verder te kunnen uit te breiden en een écht lopend bedrijf te runnen.