Nienke Woppenkamp

Na jaren fulltime in de horeca te hebben gewerkt, ben ik er achter gekomen dat mijn grootste drijfveer mensen plezier is. Als klanten met een goed gevoel naar huis gaan, dan ga ik ook met een goed gevoel naar huis.

Nienke Woppenkamp
Editie:4
Bedrijf:Sweet Celebrations
Hogeschool:NHL Stenden Hogeschool Leeuwarden
Functie:Eigenaar Sweet Celebrations

Dat is ondernemen ook voor mij. In mijn ogen is ondernemen je eigen drijfveren en passie in je eigen manier tot uiting brengen. Je laten sturen door je eigen kunnen en je geluk niet laten bepalen door de omgeving. Dat is ook wat ik wil met mijn bedrijf, Sweet Celebrations.

Sweet Celebrations organiseert kinderfeestjes van A tot Z. Wij doen de organisatie, voorbereiding, uitvoering en ruimen het na tijd ook weer op. Tijdens deze aspecten worden ouders en hun kinderen volledig betrokken en wordt er voor gezorgd dat dit de dag van hun leven is. Want ik vind dat ouders net zo goed moeten en kunnen genieten, zonder alle stress die komt kijken bij een feestje organiseren. En wanneer deze dag naar alle wensen is verlopen en de klant tevreden kan terug kijken, dan kan ik met een tevreden gevoel naar huis.

Ik heb alles wat ik tijdens mijn studie heb geleerd en mijn drijfveren gebundeld, wat heeft geresulteerd tot het concrete concept van kinderfeestjes organiseren. Nu ben ik bezig dit daadwerkelijk te realiseren. En ook dat is ondernemen voor mij. Doen! Uitdagingen aangaan! Risico’s nemen! Fouten maken! Leren! En als laatste natuurlijk mezelf verder ontwikkelen. Want voor mij staat een echte ondernemer nooit stil.