Patrick Goor

De Online Versmarkt is dé volgende stap op het gebied van boodschappen doen. Wij bieden meer keuze, meer vers en meer vrijheid. Met het oog op de toekomst en de liefde voor het vak, de ambacht en de producten, stilt De Online Versmarkt jouw honger.

Patrick Goor
Editie:5
Bedrijf:De Online Versmarkt
Hogeschool:Hanzehogeschool Groningen
Functie:Bedenker De Online Versmarkt

Ambachtelijke specialisten

Met een divers, maar zeer nauwkeurig uitgekozen team van aanbieders biedt De Online Versmarkt alles wat jouw culinaire hartje begeert. Mocht je zin hebben in vis, vlees, kaas of wijn, middels dit online platform kun jij op een bijzonder efficiënte manier jouw favoriete ambachtelijke specialisten bezoeken.

Mijn naam is Patrick Goor en ik wil met De Online Versmarkt de consument makkelijker en efficiënter in contact laten komen met de meest bijzondere en markante ambachtelijke speciaalzaken van Nederland. Met mijn passie voor ambachtelijke producten en de culinaire wereld, wil ik het boodschappen doen bij ambachtelijke speciaalzaken vereenvoudigen.

De Online Versmarkt biedt de consument de mogelijkheid om meerdere ambachtelijke topspecialisten in één keer te bezoeken. Dus naast jouw Zeebaars een bijpassende fles wijn uitzoeken? Geen probleem, binnen een paar klikken is dit culinaire feest compleet.

In Groningen start het eerste gastronomische avontuur van De Online Versmarkt. Met het gemak van een supermarkt maar met de kwaliteit en de service die je gewend bent van je lokale speciaalzaak.