Remco Hoekstra

Wij luisteren erg goed naar de architect om te zorgen dat zij geen wantrouwen hebben en dat ze weten dat de ontwerpen in goede handen zijn. Ons doel is om architecten aan nieuwe opdrachten te helpen en gelukzoekers met hun droomhuis kennis te laten maken.

Remco Hoekstra
Editie:4
Bedrijf:NotBuiltYet.nl
Hogeschool:Hanzehogeschool Groningen
Functie:Oprichter NotBuiltYet.nl

Tijdens mijn opleiding heb ik gemerkt dat ondernemen in mijn bloed zit. Ik houd ervan om na te denken, wat voor diensten het leven van mensen gemakkelijker maakt en hiermee aan de slag te gaan. Bij het bedrijf waar ik stage heb gelopen liepen mensen rond met een interessante ideeën. Eén idee was om architecten een mogelijkheid te bieden, om ontwerpen -die om wat voor reden dan ook – niet gerealiseerd zijn, opnieuw in de markt te zetten. Dit vond ik zo interessant dat ik heb voorgesteld om dit idee tot een bedrijf te maken binnen deze minor.

NotBuiltYet.nl wordt een platform waar architecten deze ontwerpen aan kunnen bieden tegen een gereduceerde prijs. Indien een ongerealiseerd ontwerp alsnog kan worden verkocht kan de architect alsnog loon naar werken krijgen. Aangezien dit werk in het verleden al gedaan is en menig architect de hoop op een vergoeding al heeft opgegeven, kunnen deze ontwerpen goedkoper worden aangeboden dan dat de oorspronkelijke prijs was. Dit maakt dat het voor de architect, maar ook voor de klant erg interessant is!

Ben u op zoek naar een ontwerp voor uw toekomstige huis? Of bent u een architect die nog wat wil verdienen aan uw ongerealiseerde ontwerpen?

Houd NotBuiltYet.nl in de gaten!