Rick van Geloven

In ons kikkerlandje zijn wij Nederlanders vaak op zoek naar warmte, maar waar vind je deze warmte, zonder hoge kosten te maken?

Rick van Geloven"Ben jij ook op zoek naar warmte? Geloof in Belieff. Belieff houdt je warm! "
Editie:4
Bedrijf:Belieff
Hogeschool:NHL Stenden Hogeschool Leeuwarden
Functie:Oprichter Belieff

Producten

Belieff streeft ernaar om iedereen in de wintermaanden er warm bij te laten zitten. Met het oog op duurzaamheid heeft Belieff de Cozy-deken en de Dug-deken ontwikkeld. De dekens bieden warmte en zijn geschikt voor bijvoorbeeld  horecabedrijven, sportverenigingen en/of voor thuis op de bank, zonder dat hier hoge stookkosten aan verbonden zijn.

De dekens zijn voorzien van een dubbele voering naar keuze, zoals bont, wollen stoffen, enz. en hebben het model van een zak,  waar je helemaal in gaat/kunt zitten. De huisstijl wordt meegenomen in het unieke ontwerp wat er dan voor  zorgt dat elke deken uniek is en past bij het imago van de organisatie, sportverenging of interieur.

Alternatief voor heaters

Uit onderzoek is gebleken dat horecabedrijven in de wintermaanden omzetverlies ervaren doordat er geen of te weinig gebruik gemaakt wordt van het buitenterras. Om de buitenterrassen te verwarmen wordt gebruik gemaakt van heaters. Vier heaters met aansluiting kosten rond de €2500,- en genereren een verbruik van 8000kwh. Om een alternatief te bieden, wat niet gepaard gaat met hoge kosten, is de Cozy-deken horeca edition ontwikkeld.

Sportieve oplossing

Voor als we kijken naar de buitensporten hebben de wisselspelers het in de wintermaanden vaak niet warm genoeg in de Dug-out. Dit ondanks dikke en/of aangepaste kleding of een (fleece)deken. Vaak ziet dit er slordig uit, biedt het niet voldoende warmte en past het ook niet bij de vereniging. De Dug-deken is ontwikkeld ten behoeve van dit probleem en om dit probleem op te lossen. Met de Dug-deken zitten wisselspelers warm,  geeft het een uniforme uitstraling en kunnen sponsoren naast zichzelf promoten hun club ondersteunen d.m.v. sponsoring en dus meer inkomsten.

Ook voor thuis

Wil je thuis ook eindelijk gaan besparen op je gasrekening? Dan is de Cozy-deken wellicht een uitkomst. De Cozy-deken kan je een besparing opleveren tot wel 300 euro per jaar. Dit kan omdat de Cozy deken een dubbele deken is met een extra dikke voering, afgesloten d.m.v. ritssluitingen en/of ander isolerend materiaal en zeer warm. Met de opbergzak voorop waar met gemak de tablet in past hoef je niet meer op te staan en kan je heerlijk genieten van een avondje ontspannen bankenieren. De Cozy-deken is verkrijgbaar in verschillende maten en kan gemaakt worden in de kleuren die passen bij je interieur!