Sharon Azier

Mijn naam is Sharon Azier, ik ben 20 jaar oud en studeer Ondernemerschap & Retail Management aan de Hanzehogeschool in Groningen.

Van jongs af aan was ik al druk bezig met ondernemen. Ik knutselde bijvoorbeeld zelf iets in elkaar of zocht oude spullen op om die vervolgens te verkopen aan vrienden, familie en mensen in de buurt. Vijf jaar geleden ben ik gestart met mijn huidige onderneming Shizzie.

Sharon Azier
Editie:10
Bedrijf:Shizzie
Hogeschool:Hanzehogeschool Groningen
Functie:Eigenaar

Begonnen als webshop

Shizzie is begonnen als webshop met een klein assortiment aan handgemaakte sieraden. Dit assortiment heb ik in de afgelopen jaren uitgebreid naar een totaalpakket van kleding, sieraden en accessoires voor vrouwen.

Fysieke winkel

Zo kan iedere vrouw bij Shizzie terecht voor haar gehele outfit. Een half jaar geleden heb ik de allereerste fysieke winkel geopend in Appingedam. Mijn doel is om dit bedrijf nog verder te ontwikkelen en onderscheidend te zijn in de markt.

Met behulp van de minor van De Noorderlingen wil ik nog meer uit mijn bedrijf gaan halen. Daarbij hoop ik veel te leren over het ondernemerschap en van de andere ondernemers die meedoen aan de minor.

Ik kijk in ieder geval erg uit naar het komend half jaar!