Simon de Boer – Jeugdvacature.nl

Jeugdvacature.nl is de nieuwste vacaturewebsite voor jongeren.

Simon de Boer – Jeugdvacature.nl"Jeugdvacature.nl is de nieuwste vacaturewebsite voor jongeren."
Editie:12
Bedrijf:Jeugdvacature.nl
Hogeschool:Hanzehogeschool Groningen
Functie:Eigenaar Jeugdvacature.nl

Op een zomerdag zat ik samen met een vriend na een lange schooldag met zijn tweeën in de bus terug naar huis. We klaagden over het feit dat we geen werk hadden en concludeerden dat het tijd werd om eens op zoek te gaan naar een bijbaantje. Zo gezegd, zo gedaan. De volgende dag gingen we op pad. Eenmaal voor een winkel zagen wij een A4’tje op de deur hangen waarop medewerkers voor de vulploeg werden gevraagd.
Toen dachten wij, in deze digitale tijd zou zo een A4’tje op de voordeur toch niet meer hoeven?
Wij vroegen ons af waarom er eigenlijk geen vacaturesite was voor jongeren die een bijbaantje in de buurt zoeken.

Een vacaturesite waar zowel jongeren als werkgevers écht wat aan hebben

Hier ontstond een idee. Wij gaan een overzichtelijke vacaturesite ontwikkelen voor jongeren waar alle bijbaantjes in de buurt op te vinden zijn, waarop ze vervolgens online kunnen solliciteren en zo véél sneller hun bijbaantje vinden.
Onder het genot van een drankje hebben wij het idee vervolgens uitgewerkt. Het was vanaf het eerste moment een mooie uitdaging om via een vacaturesite jongeren en werkgevers met elkaar te verbinden. Echter waren wij ons er van bewust dat het mes aan twee kanten moet snijden. Wij vinden dat ook werkgevers en specifiek de kleine lokale bedrijven er voordeel uit moeten behalen. Daarom is onze website beheersbaar voor ieder lokaal bedrijf.
Onze site wordt gekenmerkt door eenvoud, overzichtelijkheid en snelheid.

Jeugdvacature.nl is de nieuwste vacaturewebsite voor jongeren. Jongeren vanaf 15 jaar kunnen dankzij Jeugdvacature.nl super snel, eenvoudig en overzichtelijk een geweldige bijbaan vinden.

Jeugdvacature.nl wil werkzoekenden en werkgevers samenbrengen. Jeugdvacature.nl vindt dat elk bedrijf zich thuis moet voelen op Jeugdvacature.nl. Van supermarkt tot broodjeszaak, op Jeugdvacature.nl heeft iedere werkgever een beheersbaar sollicitatieproces.