Susanne Jansen

Bedrijven in de modebranche steken veel tijd in het onderzoek doen naar de komende trends op modegebied. De achterliggende gedachte van mijn concept is tijd winnen. Tijd is een belangrijk aspect in de Fashion business waar ik op in wil spelen door het ontwikkelen en aanbieden van een easy to use product: een Trendboek.

Susanne Jansen
Editie:2
Bedrijf:Trendboek
Hogeschool:NHL Stenden Hogeschool Emmen
Functie:Bedenker Trendboek

Het Trendboek

Bedrijven hoeven geen tijd meer in research naar de komende trends te steken, dat wil ik voor ze gaan doen! Bedrijven in deze branche houden van snelheid en up to date zijn. Alle werkzaamheden en activiteiten van de modeketens worden afgestemd op de komende trends, aangezien mensen altijd trendvolgers zullen zijn.

Dit concept ga ik uitwerken door middel van het ontwikkelen van een Trendboek in combinatie met een inspirerende Trendblog, om op die manier zo scherp mogelijk de trends kenbaar te maken in de vorm van een handig lichtgewicht Trendboek. Het tijdrovend probleem wordt opgelost door een trendboek aan te bieden zodat de bedrijven geen tijd meer in research naar de komende trends hoeven te steken, en deze uit te werken tot een tastbaar overzicht met trendpagina’s.

Het Trendboek is een snel product en bevat overzichtelijke uitwerkingen van de komende trends in de vorm van trendpagina’s.

Mijn liefde voor mode en wisselende trends is niet uit de lucht komen vallen. Ik ben al jaren bezig met Fashion, en hou er nog elke dag van! Als ik niet op school te vinden ben dan is het wel in de winkelstraten. Deze passie wil ik omzetten in het ontwikkelen van een modegericht product waarmee ik vele bedrijven mee van dienst kan zijn.