Wesley Dubbink

Mijn naam is Wesley Dubbink. Ik ben 23 jaar en kom uit Hardenberg. Als klein kind had ik altijd twee interesses. Voetbal en computers. Met beide dingen ben ik eigenlijk nog steeds bezig. Werkzaam met smartphones, tablets en wearables. En altijd kijkend naar voetbal ;)!

Wesley Dubbink
Editie:2
Bedrijf:WeMA Mobile
Hogeschool:NHL Stenden Hogeschool Emmen
Functie:Directeur WeMa Mobile

Toen ik op het Alfa College zat kwam ik erachter dat er meer te halen valt uit je leven dan alleen achter een computer zitten en opdrachten uitvoeren. Je kunt ook zelf bepalen wat je wilt gaan doen. Misschien nog wel leuker, je kan bedrijven verder helpen met jouw gedachte. Want zeg nou zelf? Op elke verjaardag hoor je betweters die zeggen: “Dat had ik nooit zo gedaan. Als ik het voor het zeggen had dan…”. Tegen die mensen zeg ik altijd, waarom doe je het dan niet? Want vele mensen hebben dromen, maar doen er niks mee. Het zeggen wat beter kan en daarna TV kijken of games spelen, ben ik mee gestopt. Ik wil de mensen graag laten zien dat het beter en anders kan.

Drie jaar geleden ben ik gestart met ondernemen. Dit bedrijf heb ik gestart samen met Martijn Smit. We zaten toen samen op het Alfa College in Hardenberg, We startten met het ontwikkelen van websites. Binnen een jaar zijn we er achter gekomen dat websites niet de absolute toekomst zullen zijn, wij zijn van mening dat de app de toekomst is. Nu drie jaar later hebben wij een mooie basis opgebouwd waar we mee verder willen en ook kunnen. Binnen de Noorderlingen ga ik me ook bezig houden met een app concept.
Wat dat is? Dat houden we nog even voor ons!