Wouter Huls & Max Struwe

Met LabelWood geven we bedrijfslogo’s een waar podium! Door gebruik te maken van een CO2 lasermachine snijden en graveren we bestaande logo’s in hout om zo een bedrijfslogo weer een nieuw leven in te blazen.

Wouter Huls & Max Struwe
Editie:10
Bedrijf:LabelWood
Hogeschool:Hanzehogeschool Groningen
Functie:Oprichters LabelWood

Wouters Huls

Samen met een vriend ben ik begin dit jaar begonnen met ondernemen, het begon met veel brainstormen en ideeën wisselen met elkaar.

Dit liep uiteen van een eigen BBQ ontwerpen tot aan Levitation Modules, de verschillende concepten uitgewerkt en gaande weg erachter gekomen wat we wel en niet konden. Nu een aantal maanden later en veel kennis rijker zijn we LabelWood begonnen!

Studie Technische Bedrijfskunde

Ik ben Wouter Huls, 23 jaar en woonachtig in Groningen. Mijn studie Technische Bedrijfskunde volg ik aan de Hanzehogeschool in Groningen en start nu met de minor De Noordelingen.

Ik heb voor deze minor gekozen omdat het een programma is die een unieke kans biedt om te groeien, bedrijfsmatig gezien en ook op persoonlijk vlakken. Het programma heeft veel mogelijkheden en in de groep waarmee we werken zit veel energie.

Podium

Met LabelWood geven we bedrijfslogo’s een waar podium! Door gebruik te maken van een CO2 lasermachine snijden en graveren we bestaande logo’s in hout om zo een bedrijfslogo weer een nieuw leven in te blazen.

Samen met een compagnon en tevens Noordelingen zijn we erg enthousiast over het dynamische programma en hebben een grote drive om te groeien!

Max Struwe

Tijdens mijn studie Technische Bedrijfskunde heb ik in het tweede jaar deelgenomen aan het Stuco-project van Jong Ondernemen.

Bij dit project moest ik samen met een groep medestudenten een product bedenken en dit verkopen namens onze eigen Student Company. Dit project is mij dusdanig bevallen dat ik ben gaan zoeken naar mogelijkheden om ondernemen meer bij mijn studie te betrekken. Zo kwam ik uit bij De Noorderlingen.

De Noorderlingen

Mijn naam is Max Struwe, ik ben 21 jaar oud en woon in het prachtige Groningen. Ik ben inmiddels begonnen aan het derde jaar van TB en gestart met De Noorderlingen. Sinds januari 2018 ben ik samen met een medestudent een onderneming gestart. Gedurende een half jaar zijn we vaak van branche veranderd tot dat we geïnteresseerd raakten in lasersnijden.

We zijn gaan kijken naar de mogelijkheden binnen het lasersnijden en wat de huidige bedrijven in de branche nog niet aanbieden aan bieden. Zo kwamen we op het idee om bedrijfslogo’s uit decoratief hout te snijden bedoeld als promotie materiaal en/of interieur decoratie.

De producten die we leveren zijn een alternatief op de standaard hoogglans kunststof logo’s die je vaak bij de frontdesk van een bedrijf ziet hangen.

Bij LabelWood geven we een artistiek en natuurlijk podium aan uw bedrijfslogo, zo kan het de nodige aandacht pakken in zowel uw kantoor als op de beurs.